Introductietrainingen in september: doe jij mee?

Ook dit jaar zijn er weer introductietrainingen voor de jeugd en de senioren! Ben je nieuwsgierig naar rugby? Wil je graag eens meetrainen om te ontdekken of het iets voor jou is? Train dan mee! Na vier trainingen bepaal je zelf of je lid wordt van onze gezellige club.

De introductietrainingen zijn op woensdag 22 en 29 september, 6 en 13 oktober. De meisjes en jongens van 6 tot 16 jaar trainen van 18.30 tot 19.30 uur. De senioren trainen vanaf 19.30 uur.  Aanmelden voor de introductietraining is niet nodig.

Kom lekker op tijd, doe gemakkelijke kleding of een trainingspak aan en train lekker mee. Heb je toevallig voetbalschoenen liggen, trek die ook aan.

Locatie: Rugbyveld van de Dragons, Pruisische Veldweg 77 in Hengelo.

Tot 22 september!

Leave a Reply