Jeugd blij tijdens eerste TBM dag na de zomer

De Hengelose mini’s spelen dit seizoen samen met Oldenzaal onder de vlag van de Twente mini’s. Vandaag stonden ze voor het eerst samen op het veld tegenover de mini’s van ERC ’69. De opgekropte energie van de afgelopen maanden moest er aan beide kanten duidelijk uit. De Twente mini’s zetten de Enschedeërs vroeg onder druk en wonnen behoorlijk aan terrein. Al snel resulteerde dit in de eerste try aan de kant van Twente. De scrums en rucks werden veel door de sterke Twente mini’s gewonnen. Door het goede samenspel van de thuisploeg waren beide teams erg aan elkaar gewaagd. In de tweede wedstrijd waren het de mini’s van ERC’69 die er overtuigend de winst wisten te behalen, de speelwijze van Twente had zichtbaar veel energie en kracht gekost. Op naar een volgende TBM-dag

 

De benjamin Dragons zijn ontwaakt
Zaterdag stond de eerste rugbywedstrijd sinds lange tijd voor de benjamins op het programma. De draakjes stonden te poppelen om een wedstrijd te spelen. Ze kregen ook hulp van een top Harlequin uit Oldenzaal. De warming-up verliep moeizaam, want ze wilden allen direct een wedstrijd spelen. Als coaches en ouders hebben we met volle trots genoten van de wedstrijden van onze draakjes. Wat hebben ze gestreden met en voor elkaar. Van de 4 wedstrijden zijn er twee gewonnen en 2 net verloren. Na de wedstrijden waren de draakjes voor die ochtend even uitgedoofd en uitgeblust. Volgende keer gaan ze er zeker weer met een vlammend enthousiasme tegen aan.

Leave a Reply